KRONCONG JAWA VOL III - FAVOURITE'S GROUP (MUS MULYADI - TITIK S) - 13 February 2010 - pelestari musik kenangan tempo doeloe
Saturday
2016-12-10
1:46 PM
Login form
Search
Calendar
«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Entries archive
Site friends
  • Create your own site
  • Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    My site

    Main » 2010 » February » 13 » KRONCONG JAWA VOL III - FAVOURITE'S GROUP (MUS MULYADI - TITIK S)
    9:47 AM
    KRONCONG JAWA VOL III - FAVOURITE'S GROUP (MUS MULYADI - TITIK S)
    KRONCONG JAWA VOLUME III - FAVOURITE'S GROUP

    (MUS MULYADI VS TITIK SANDHORA)
      
    KR JAWA VOL 3 
     
        DAFTAR LAGU
      
      1. Tong kosong -vocal Mus Mulyadi
      2. Grimis Grimis - vocal Mus Mulyadi
      3. Watake Cah Lanang - vocal Titiek Sandhora
      4. Kanggo Poro Mudo -vocal Mus Mulyadi feat Titiek Sandhora.
       5. Isining Ati -vocal Titiek Sandhora
       6. Yen Tak Rasakke -vocal Mus Mulyadi
        7. Nglabuhi Cah Ayu - vocal Mus Mulyadi
       8. Bingung Nibakke Pilihan - vocal Titiek Sandhora
       9. Ojo Kesusu Nesu - vocal Titiek S. x Mus Mulyadi   

     
    silahkan download, komentar anda sangat saya hargai, dan harap tidak untuk tujuan komersial
    trimakasih.

    Views: 4407 | Added by: sumartono | Tags: GRIMIS-GRIMIS. MUS MULYADI, LAGU JADUL, FAVOURITE'S GROUP, KR.JAWA VOL 3, TONG KOSONG, NGLABUHI CAH AYU | Rating: 2.4/5
    Total comments: 3
    3  
    Mas Martono, nyambung malih sajake ana kang keri, yaiku lagu bekti marang wong tuwo, ngalamuning ati, ngelingono jaman susah, bocah ayu, lan kepranan. Mogi Mas Martono kepareng ngintun file malih. matur gunging panuwun.
    Wass

    Ismet Basuki (Surabaya)

    2  
    Mas Martono, alhamdulillah lagu yang selama ini saya cari bisa saya peroleh dari bantuan Mas Martono. Matur nuwun tan kiniro, mugi-mugi Gusti Kang Murbeng dumadi paring piwales dumeteng Mas Martono, amin.
    Wass

    Ismet Basuki (Unesa)

    1  
    Boss! maaf aku sudah ikutan download lagunya, tanpa permisi dulu, abisnya lagi ni udah lama aku cari eh nemu aku download aja maaf sekali lagi, matur suwun, mugi mugi mangke wonten engkang album sakdereng lan saksampunnipun album ingkang meniko, sepindah malih matur suwun