LANGGAM JAWA VOLUME 5 - 15 April 2012 - pelestari musik kenangan tempo doeloe
Saturday
2016-12-10
1:44 PM
Login form
Search
Calendar
«  April 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Entries archive
Site friends
  • Create your own site
  • Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    My site

    Main » 2012 » April » 15 » LANGGAM JAWA VOLUME 5
    5:54 PM
    LANGGAM JAWA VOLUME 5
    LANGGAM JAWA VOLUME 5
    TEMBANG2 CANTIK 
     
    LANGGAM JAWA VOLUME 5A :
    1. WALANG KEKEK
    2. ENTHIT
    3. JANJINE AJA CIDRA
    4. SEKAR LATHI
    5. ALI ALI
    6. NAWALA
    7. WANITA UTAMA
    8. SETYA TUHU

    B :
    1. LAMBANG SARI
    2. NYUNGGING ATI
    3. AJA NGECE
    4. ELA ELO
    5. KEMBANG MLATHI
    6. TANDA MATA
    7. KENYA KEDIRI
    8. KURANG CANDRA







    LANGGAM JAWA VOLUME 5_1OF4.rar

    LANGGAM JAWA VOLUME 5_2OF4.rar

    LANGGAM JAWA VOLUME 5_3OF4.rar

    LANGGAM JAWA VOLUME 5_4OF4.rar

    MONGGO PANDEMEN LANGGAM JAWA, INI PERSEMBAHAN DARI BPK. SUDARYONO

    MAMPANG INDAH 1, DEPOK. MATUR NUWUN PAK.

    MAAF JIKA KURANG MEMUASKAN DALAM KONVERSI. TRIMAKASIH ATAS KUNJUNGAN 

    ANDA.



    Views: 2553 | Added by: sumartono | Tags: WALANG KEKEK, ENTHIT, JANJINE AJA CIDRA, SEKAR LATHI, LAMBANG SARI, SETYA TUHU, ALI ALI | Rating: 4.0/1
    Total comments: 3
    3  
    Sugeng siang pak Sumartono, nderek tepang lan ugi ngaturi uninga bilih kawula sampun ngunduh langgam jawi kasebat ing nginggil. Matur sembah nuwun. kawula tengga langgam jawi sanes-ipun. Mbok bilih kagungan kroncong2 jadul Ipuk S, Djanad, dll mbok dipun unggah.

    2  
    Kula ingkang sowan Pak, tembang Nyungging Ati menika sinten nggih penyanyinipun saha anggitanipun sinten
    Matur sembah nuwun

    1  
    Pak Martono, nuwun sewu kula ndherek ngundhuh tembang2 Waldjinah ipun. Matur nuwun sanget. Menawi wonten Waldjinah ingkang tembangipun Kinange Jambe Suruh lan Kecik-Kecik ingkang asli pak kula tengga awit sampun pados dangu dereng kepanggih ugi. Sepindhah malih matur nuwun lan salam zadoel.

    Name *:
    Email *:
    Code *: