WALDJINAH DAN OK BINTANG SURAKARTA - 26 July 2014 - pelestari musik kenangan tempo doeloe
Saturday
2016-12-10
1:46 PM
Login form
Search
Calendar
«  July 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Entries archive
Site friends
  • Create your own site
  • Statistics

    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    My site

    Main » 2014 » July » 26 » WALDJINAH DAN OK BINTANG SURAKARTA
    3:00 AM
    WALDJINAH DAN OK BINTANG SURAKARTA

    WALDJINAH & OK BINTANG SURAKARTA

                "DJULA DJULI SUROBOJO"

    WALDJINAH DJULA DJULI SUROBOJO

    Ibu Waldjinah beserta Orkes Kroncong Bintang Surakarta

    Menyajikan :

    1.…ijo ijo siji opo loro, pilih siji yen gemati

    Ono abang kok pilih sing ireng,

    Yen sing ireng gampang jaitane,

    Ono padang kok pilih sing peteng

    Yen sing peteng gampang …….

    2….. canthing gleyong, man paman paman paman

             Canthin gleyong wong mbedang kepalang gedong

             Mandeg mayong, mandheg mayong

             Ngenteni sepining uwong…..

    3. Sinten purun kulo dongengi…

        Dongenge sedulur ndeso…

        ……………………………

        …..jaman gerilya ing nguni,

              tiyang kutho ngungsi ten ndeso

       ….batine muni suk yen aman  walesku opo

       …………………..

       ….welingi ojo nganti lali….

            Lan ojo di siyo siyo.

    Mekaten wau sekedik cuplikan, sanesipun sumonggo…..

    link unduhan :

    A01-DJULA_DJULI_SUROBOYO.mp3

    A02-KUWI_APA_KUWI.mp3

    A03-DONGENGAN.mp3

    A04-KOPI_SUSU.mp3

    A05-WUYUNG.mp3

    A06-OGLANGAN.mp3

    A07-ANIMBANGI.mp3

    matur nuwun atas ampiranipun, nyuwun ngapunten

    mbok bilih kirang ndadosaken rena penggalih,

    saran lan pamundut : soemartono53@gmail.com

    Views: 1145 | Added by: sumartono | Tags: djula djuli, dongengan, LANGGAM JAWA, WALDJINAH, wuyung | Rating: 2.6/5
    Total comments: 0